úterý 23. července 2013

COLOURS OF OSTRAVA!!!

Ciao všeci!
Stopro každý ví, že každý z vás mohl (či je) svědkem události jménem COLOURS OF OSTRAVA!!!. Jde o jeden z největších festivalů v ČR, celé čtyři dny si na něm můžeme hned na několika scénách poslechnout kapely z celého světa. Ty nejlepší kapely z celého světa. 
Coloursům nechybí ani krásná atmosféra, festival je v areálu Vysokých Pecí. Samozřejmě je tady dostatek tekutin :D a jídla - počínaje čínskými nudlemi, přes langoše a bramboráky, konče palačinkami a gyrosy...
Je tady taky hafo stánků, nejvíce s jídlem a s oblečením. Samozřejmě s Etno oblečením :)! Ceny jsou celkem příznivé.
Originalitou na Colours Of Ostrava jsou třeba kelímky NickNack, záloha na ně je ve výši 50,- (dají se vrátit) a při koupi kofoly dostanete tenhle kelímek s potiskem od kofoly, když si koupíte pivo, dostanete buď ,,čistý'' kelímek bez motivu, nebo s motivem Colours Of Ostrava s nápisem Cheers!.
Jediné, co je trošku mrhání, že když si koupíte třeba kofolu (s kelímkem NickNack) a pak si jdete koupit další, tak vám tu kolu nenajilou zase do toho stejného ale dají vám nový NickNack :/.
Jinak, teď už o tom, o čem Coloursy vlastně jsou.
Nejlepší byli:
Vojtěch Dyk & B-Side Band (swing)
Pipes and Punts (rock?? :D)
Poletíme?
Jamie Cullum (hvězda Coloursů)
Allez
a NejLepší po mě byli samozřejmě kluci z Balkan Beat Boxu! (nejde jen o beat box!)
...
A mám tady takový zážitek.
Když měla na pódium nastoupit skupina The Knife, vletěl tam nějaký vousatý chlap v zlaté kombinéze, růžových trenkách a modrém plášti. Asi dvacet minut řval po lidech ,,Clap your hands, move, move''  a další kraviny. Fakt Psycho...
A co vy? Byli jste na Coloursech taky?

*Diamy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :)
*Diamy